wtorek, 24 czerwca 2014

[Blog Angie] Gotuj z Angie- TULIPANY NIESPODZIANKA

TULIPANY NIESPODZIANKA
05_ingredienti
05_top

Składniki:
05_ingredienti

10/15 pomidory Red Plum
300 g świeżego sera

Świeża bazylia, umyte i posiekane

Garść czarnych oliwek

sól

pieprz





Przygotowanie:
Uruchomić poprzez nacięcie krzyżowe na dnie pomidorów usunięcia nasion.

Dobrze porąbane bazylię i wymieszać z serem, dodać sól i pieprz. Jednakże, jeśli nie lubisz dużo pieprzu ... nie mówiąc!

Następnie farcisco pomidory z mieszaniny sera z torbą ciasto, pomagając mi i uważając, aby ich nie łamać.

Nożem, zrobić mały otwór u podstawy każdego pomidora i umieściłem na moich łodygi szczypiorkiem.

05_preparazione1Per zakończyć kwiaty dodać kawałki czarnych oliwek na czubkach tulipanów.

Spójrz na to piękne tulipany wyglądają tak realne!

Czekaj ... Ja po prostu mam pomysł! Przyniosę tulipany udając, że są one prawdziwe kwiaty, a potem będziemy jeść jedną przed sobą: kto wie, co będzie robić twarz! Na pewno będziemy się śmiać!

Więc chłopaki, muszę iść do postawienia tulipany w języku niemieckim, a możesz mi powiedzieć, jeśli masz ustawione ..., aby je, jako przyszli!


05_preparazione1
05_preparazione2

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz