piątek, 18 lipca 2014

[Blog Angie] Gotuj z Angie...- Capri w szkle

la caprese in bicchiere\
"Cześć chłopaki z twojego Angie! Dziś, dla mojego gotowania blogu pomyślałem, że przygotuje coś taaak smaczne: Chcę spróbować zrobić włoską potrawę, na caprese w szybie! To sa przepis świeży i radosny jak Frederick ... Chcę zadedykować mu bardzo lubię jego charyzmy zwłaszcza gdy śpiewała Luz Kamera Akcja!"
ingredienti per la caprese
Składniki:


  •  2 średnie pomidory 

    • 2 mozzarella 
    • mleko 
    • sól 
    • pesto 
    • Z chleba zrobić grzanki
    • posiekane pistacje

    Przygotowanie
    Najpierw musimy obrać pomidory, które nie jest tak proste jak się wydaje! 

    Ale jest sztuczka, że odsłonięty Olga: trzeba wpływać przekroczyć pomidora na dole, zanurzyć go we wrzącej wodzie przez około 30 sekund, a następnie w wodzie z lodem na 1 minutę!Skórka pomidora, tak zmiękczony, to może być usunięte z łatwością! 

    Pokrój obrane pomidory w kostkę prawie zgnieciony, usuwając nasiona - nawet tutaj maluchy muszą dorosłych o pomoc - Salo je i pozwól im dobrze odsączyć. 

    la caprese in bicchiereTymczasem cięcia mozzarella na kawałki i przy pomocy małego mleka (około 2 lub ​​3 łyżki) warkot, aż do uzyskania kremowej konsystencji. 

    Gdy pomidory są dobrze osuszone, przekazać je w 3 szklanki i niech cool. 

    Następnie dodać śmietanę i ser mozzarella pełną warstwą pesto. 

    caprese w bicchiereQuindi pozwolić odpocząć w lodówce przez jedną godzinę. 

    Przed podaniem okulary, urządzone je z liści bazylii, posiekanych pistacji i niektórych tosty tosty. 

    Cześć chłopaki, dajcie mi znać, jeśli mieli sukces z caprese w szkle, a jeśli masz jakieś sugestie napisz do mnie! 

    Pocałunek na wszystko, do zobaczenia następnym razem!

    Życzę Wam SMACZNEGO! ;)

    Brak komentarzy:

    Prześlij komentarz